Після запікання скумбрія виходить щільною, соковитою, ароматною і дуже смачною. Її потрібно обов’язково подавати гарячою. На додаток йдуть запечені овочі.
Готовий
Покроковий рецепт
Розморозити 6 скумбрій, очистити від голів, хвостів і плавників. Видаліть у рибки органи і гарненько очистити всередині.
Промийте картоплю, моркву. Наріжте овочі так, як вам зручно, покладіть їх у форму для запікання, розклавши по всьому дну.
Змастіть рибу спеціями (ви можете додати часник, цибулю і розмарин), сіллю, перцем і рослинним маслом.
Закрийте форму для випічки фольгою. Розігрійте духовку при 180 ° C градусів і запікайте протягом 45 хвилин або до готовності овочів і риби.
Подавайте на стіл запечену рибу гарячою. Приємного апетиту!