Запечена сьомга з томатами і стручкової квасолею

Запечена сьомга з томатами і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу готують різними способами. Дуже смачно і корисно запікати її з різними добавками. Наприклад, можна запекти сьомгу зі стручковою квасолею і томатами.

Покроковий рецепт

Змішавши взяті в рівній кількості сік лимона і масло, додавши туди солі і перцю, натирають рибне філе.

Беруть фольгу, викладають стручкову квасолю. На цю зелену «подушку» викладають сьомгу.

Наступна черга помідор, попередньо нарізані навпіл або кільцями. Присипаємо тертим сиром твердих сортів (краще пармезан).

Посипаємо рубаною зеленню і викладаємо по часточці лимона. Знову посипаємо сиром, буквально ½ чайної ложечки. Загортаємо все у вигляді конверта.

Отримані заготовки поміщають в духовку при 230 градусах і запікають 15 хвилин.

Подається запечена риба прямо у конвертах з фольги. Приємного апетиту!