Запечена свинина з яблуками в духовці

Запечена свинина з яблуками в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинину готують практично в кожній родині. Блюдо “Запечена свинина з яблуками” – подвійне задоволення! Яблука просочують м’ясо і дають неповторний аромат страви. Результат вас точно порадує! Яблука в приготуванні краще всього використовувати з кислинкою, зелені. Свиняче філе краще всього вибирати з прожилками, але з невеликою кількістю. У такого м’яса жир при запіканні “плавиться”, і волокна свинини просочуються, стають більш соковитими. Гірчиці я кладу багато, змащую м’ясо рясно. Вона проникає у волокна м’яса і надає особливий присмак і м’якість м’яса.

Час приготування мінімально, так як вам необхідно лише підготувати м’ясної шматочок і нарізати яблука, все загорнути у фольгу, а далі все за вас зробить духовка. І ще один великий плюс, те, що це блюдо можна приготувати в будь-який час року. Прості інгредієнти завжди знайдуться в будинку. А запечена свинина в духовці може стати частим стравою в буденний день, так і коронною стравою на святковому столі. Враховуючи гарнір, із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 – 10 порцій.

Покроковий рецепт