Запечена в духовці риба з картоплею і вином

Запечена в духовці риба з картоплею і вином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Схожий рецепт вже є, але тут зовсім інша заправка і овочі з рибою запікаються у вині. Смак виходить абсолютно інший. Блюдо дуже зручно готувати, так як весь процес підготовки займає мінімум часу (особливо, якщо риба вже почищена). Просто почистити картопельку, додати помідор, заправити все спеціями і лимонним соком. Потім викласти рибку і запікати в духовці, додавши при цьому білого вина. Якщо не рахувати часу запікання риби, на все про все у вас піде 15 -20 хвилин. Рецепт хороший для швидкого приготування вечері у будні чи у вихідні, якщо у вас намічені якісь більш важливі плани, ніж стояти на кухні біля плити. Пробуємо?

Покроковий рецепт