Ароматний запечене курча в цибульному маринаді з овочами стане прикрасою столу в буденний і святковий день.
Інгредієнти
курча великий – тушка | |
ріпчаста цибуля – кілограм | |
петрушка пучок | |
часник – 3 зубчики | |
мед – ложка | |
гірчиця – ложка |
Цікавий рецепт як по-новому приготувати курчати. За смаком м’ясо нагадує шашлик. Тільки вам не потрібно діставати мангал і купувати вугілля. Головне заготовити основний інгредієнт за добу до появи страви на столі.
Покроковий рецепт
1. Увечері очистіть цибулю. Частина натріть на тертці, а частина наріжте кільцями. Промитого курчати викладіть на подушку з лука. Добре промажте його цибулею і накрийте цибулевої подушкою.
2. На наступний день дістаньте курчати, очистіть від цибулі.
3. Прогрійте духовку до 200 градусів.
4. Всередину курчати викладіть промиту петрушку.
5. У блендері подрібніть часник. Додайте мед і гірчицю. Отриманим соусом промажте м’ясо.
6. Загорніть курчати в фольгу і відправте на 20 хвилин у духовку. Після, розгорніть фольгу і томіть на вогні ще 15 хвилин.
7. Якщо хочете заощадити час з м’ясом птиці можна запекти і овочі. Запікайте овочі рівнем нижче.