Запечене курча в цибульному маринаді

Запечене курча в цибульному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний запечене курча в цибульному маринаді з овочами стане прикрасою столу в буденний і святковий день.

Інгредієнти

курча великий – тушка
ріпчаста цибуля – кілограм
петрушка пучок
часник – 3 зубчики
мед – ложка
гірчиця – ложка

Як приготувати Запечене курча в цибульному маринаді

Цікавий рецепт як по-новому приготувати курчати. За смаком м’ясо нагадує шашлик. Тільки вам не потрібно діставати мангал і купувати вугілля. Головне заготовити основний інгредієнт за добу до появи страви на столі.

Покроковий рецепт

1. Увечері очистіть цибулю. Частина натріть на тертці, а частина наріжте кільцями. Промитого курчати викладіть на подушку з лука. Добре промажте його цибулею і накрийте цибулевої подушкою.

2. На наступний день дістаньте курчати, очистіть від цибулі.

3. Прогрійте духовку до 200 градусів.

4. Всередину курчати викладіть промиту петрушку.

5. У блендері подрібніть часник. Додайте мед і гірчицю. Отриманим соусом промажте м’ясо.

6. Загорніть курчати в фольгу і відправте на 20 хвилин у духовку. Після, розгорніть фольгу і томіть на вогні ще 15 хвилин.

7. Якщо хочете заощадити час з м’ясом птиці можна запекти і овочі. Запікайте овочі рівнем нижче.