Рецепт простий, але головне, дуже смачний. Таке м’ясо може стати доповненням до святкового столу, а також гарною вечерею.
Покроковий рецепт
Для приготування курячого м’яса в духовці нам знадобиться курячі стегенця, ананаси консервовані кільцями, а також твердий сир, сметана і майонез, сіль, перець.
Курячі стегна звільнити від кістки, зняти шкуру, відбити, посолити і поперчити.
Твердий сир натерти на крупній тертці, змішати зі сметаною і майонезом.
Розігріти духовку. Деко змастити олією.
Викласти м’ясо, зверху покласти кружечок ананаса, і все засипати зверху сирною сумішшю.
Смажити м’ясо в духовці до готовності, на невисокій температурі, приблизно 20 хвилин.
Далі викласти на блюдо і подавати до столу.
М’ясо виходить дуже ніжним, соковитим і смачним. Ананас надає блюдо особливу пікантність.
Всім приємного апетиту!