Запечені часникові курячі крильця

Запечені часникові курячі крильця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Даний рецепт приготування саме курячих крилець. Вони виходять соковиті і дуже смачні.

Інгредієнти

Курячі крильця – 4 шт
Соєвий соус – 20 мл
Часник – 2 зубчики
Рослинне масло – 20 мл
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Запечені часникові курячі крильця

У моїй родині прийнято купувати кілька курок цілком, для того щоб їх потім обробити і заморозити. При необхідності дістаємо потрібні частини і готуємо, це зручно. При такому розкладі накопичуються курячі крильця, їх готуємо рідко.

Покроковий рецепт

Курячі крильця розморозити (при необхідності), промити. Розділити їх по суглобу на дві частини.

Приготувати соус: змішати соєвий соус з розчавленим часником.

Замаринувати крильця в соусі на 20 хвилин.

На дно форми налити рослинне масло, викласти крильця в соусі. Додати трохи води і поставити в попередньо розігріту духовку, запікати при 190 ° С протягом 35-40 хвилин.