Даний рецепт приготування саме курячих крилець. Вони виходять соковиті і дуже смачні.
Інгредієнти
Курячі крильця – 4 шт | |
Соєвий соус – 20 мл | |
Часник – 2 зубчики | |
Рослинне масло – 20 мл | |
Сіль, перець – за смаком |
У моїй родині прийнято купувати кілька курок цілком, для того щоб їх потім обробити і заморозити. При необхідності дістаємо потрібні частини і готуємо, це зручно. При такому розкладі накопичуються курячі крильця, їх готуємо рідко.
Покроковий рецепт
Курячі крильця розморозити (при необхідності), промити. Розділити їх по суглобу на дві частини.
Приготувати соус: змішати соєвий соус з розчавленим часником.
Замаринувати крильця в соусі на 20 хвилин.
На дно форми налити рослинне масло, викласти крильця в соусі. Додати трохи води і поставити в попередньо розігріту духовку, запікати при 190 ° С протягом 35-40 хвилин.