Запечені курячі стегенця в томатному соусі

Запечені курячі стегенця в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стегенця в томатному соусі готуються досить швидко, інгредієнти для їх приготування легко знайти в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Часник видавити через землянку.


Додати до часнику чорний мелений перець, сіль, кетчуп і майонез. Все перемішати. Вийде томатний соус.

Добре обмазати стегенця томатним соусом.

Розігріти духовку до 200 градусів. Поставити в духовку стегенця, викладені у форму для запікання. Запікати стегенця близько години.



Стегенця в томатному соусі готові. Подавати можна з картоплею і овочами, або з будь-яким іншим гарніром на ваш смак. Приємного апетиту!