Запечені курячі стегенця з грибочками в сметані

Запечені курячі стегенця з грибочками в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приступаємо до характеристики і опису необхідних продуктів.

Курка – універсальне блюдо, яке можна приготувати різними способами. Технологія приготування курячого м’яса проста і доступна. За короткий час господарочка може порадувати своїх домочадців дивовижним, смачним блюдом. Використовуючи елементарні інгредієнти, ми приготуємо курячі стегенця з додаванням сметани і овочів. Біле куряче м’ясо вважаю не тільки корисним, також життєво-необхідним елементом у повсякденному житті людини. Сьогодні ми створимо корисне, соковите, дієтичне, збалансоване блюдо, яке стане вашим козирем на всіх урочистостях.

Як готувати курячі стегенця

Більшість початківців кулінарів задаються питанням: «чи Потрібно знімати шкірку в процесі приготування курятини?» Якщо ми готуємо корисне блюдо, яке ставитися до розділу «ПП», необхідно зняти шкірку, так як в ній міститься великий відсоток жиру. Шкірка дозволяє зробити м’ясо більш соковитим, жирним, але менш корисним. Все залежить від того, як ми приготуємо наше блюдо: підсмажимо або запечемо, або ж відваримо. В ідеалі шкірку краще знімати після приготування м’яса.

Покроковий рецепт