Курячі стегенця я перетворюю в стейки, видаливши частину кістки.
Перекладаємо м’ясо в глибоку ємність, заливаємо сметаною. Жирність сметани не грає особливої ролі. Краще використовувати домашню, в міру жирну молочну продукцію. Солимо, перчимо, додаємо імбир і приправи за бажанням. Намагайтеся використовувати тільки натуральні трави і спеції. Залишаємо м’ясо в такому вигляді на 20 хвилин, даємо просочитися.
Настав час для роботи з грибами. Гриби необхідно ретельно промити і відварити до напівготовності. Це займе близько години. Якщо ви вирішуєте приготувати запечные стегенця за даним рецептом, краще всього відварити гриби завчасно.
Нарізаємо цибулю і перець півкільцями. Йдіть до стегенець. Перемішуємо складові.
Деко або глибоку ємність з товстим дном змастимо рослинним маслом, в ідеалі оливковою. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
Викладаємо шарами: м’ясо в сметані, овочі та гриби. Відправляємо запікатися на 40 хвилин.
По закінченню вказаного часу дістаємо приготовані стегенця. Злиття смаку і аромату не залишать байдужим навіть запеклого вегетаріанця. М’ясо виходить дуже смачним, ніжним, поживним, а головне-корисним. Приємного апетиту! Харчуйтеся смачно і правильно!