Для початку, потрібно змішати соєвий соус з лимонним джемом, сіллю за смаком і прянощами. Лимонний джем можна легко замінити на суміш з ложки цукру і ложки лимонного пюре або соку.
Стейки хека посолити і натерти перцем. Залишити на 5 хвилин маринуватися.
Помістити стейки хека у форму для випічки, застелене пергаментом. Залити приготовленим соусом з усіх боків і залишити маринуватися ще на п’ять хвилин. Відправити блюдо в духовку на 25 хвилин, розігрівши його до 180 градусів, але не більше. При високих температурах рибка може вийти вкрай сухий.
Ароматна і смачна рибка в соєвому соусі готова!
Подавати запечену рибу можна до картопляного пюре, кашевым гарнірів, рісу або овочевого салату. Блюдо відмінно підкреслить кисло-солодкий, рибний або томатний соус. Приємного апетиту!