Запечений окунь під помідорами і сиром

Запечений окунь під помідорами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Філе окуня – 500 г (можна будь-якої риби)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Помідори – 2 шт.
Часник – 3 зубчики
Томатна паста – 4 ст. л.
Вода – 50 мл
Сир – 150 г
Петрушка – 2 гілочки

Як приготувати Запечену окунь під помідорами і сиром

Покроковий рецепт

Рибне філе нарізати невеликими шматками, розкласти по дну форми. Посолити, поперчити.

Помідори нарізати тонкими кружальцями, розкласти поверх риби.

Часник дрібно порізати, викласти на помідори. Кетчуп розвести з водою, залити рибу.

Сир натерти на крупній тертці, присипати помідори. Форму поставити в розігріту до 180 С духовку на 30-40 хвилин.

Вийняти запечену рибу, присипати зверху рубаною петрушкою. Подавати до столу.

Приємного апетиту!