.

Інгредієнти
| Філе окуня – 500 г (можна будь-якої риби) | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Помідори – 2 шт. | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Томатна паста – 4 ст. л. | |
| Вода – 50 мл | |
| Сир – 150 г | |
| Петрушка – 2 гілочки |
Як приготувати Запечену окунь під помідорами і сиром
Покроковий рецепт

Рибне філе нарізати невеликими шматками, розкласти по дну форми. Посолити, поперчити.

Помідори нарізати тонкими кружальцями, розкласти поверх риби.

Часник дрібно порізати, викласти на помідори. Кетчуп розвести з водою, залити рибу.

Сир натерти на крупній тертці, присипати помідори. Форму поставити в розігріту до 180 С духовку на 30-40 хвилин.

Вийняти запечену рибу, присипати зверху рубаною петрушкою. Подавати до столу.

Приємного апетиту!
