.
Інгредієнти
Філе окуня – 500 г (можна будь-якої риби) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Помідори – 2 шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Томатна паста – 4 ст. л. | |
Вода – 50 мл | |
Сир – 150 г | |
Петрушка – 2 гілочки |
Як приготувати Запечену окунь під помідорами і сиром
Покроковий рецепт
Рибне філе нарізати невеликими шматками, розкласти по дну форми. Посолити, поперчити.
Помідори нарізати тонкими кружальцями, розкласти поверх риби.
Часник дрібно порізати, викласти на помідори. Кетчуп розвести з водою, залити рибу.
Сир натерти на крупній тертці, присипати помідори. Форму поставити в розігріту до 180 С духовку на 30-40 хвилин.
Вийняти запечену рибу, присипати зверху рубаною петрушкою. Подавати до столу.
Приємного апетиту!