Запіканка картопляно-рибна під сиром

Запіканка картопляно-рибна під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Обробити рибу на дві частини. Відрізати плавники, видалити залишилися кістки. Половину риби відкласти на інші страви.


2. Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду з картоплі. Додати розігріте молоко і розім’яти в пюре.

3. Форму для запікання змастити олією. На дно форми покласти лосось. Трохи присолити. Потім викласти картопляне пюре. Поставити форму для запікання в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікати 30 хвилин.


4. Сир натерти на крупній тертці. Дістати запіканку з духовки, зверху посипати сиром і повернути в духовку ще на 10-15 хвилин.


5. Ось така чудова запіканка з подпеченной сирною скоринкою у нас вийшла!