Запіканка з яловичої печінки дуже корисна.
Інгредієнти
Яловича печінка – 300 грам | |
Молоко – 200 мл | |
Манна крупа – 3 столові ложки | |
Яйце – 1 шт | |
Сіль, перець – за смаком |
Як приготувати Запіканка-пиріг з печінки
Яловича печінка це корисний і дієтичний продукт. Пропоную спробувати дуже простий рецепт цієї страви в якому немає нічого зайвого. У такому вигляді яловичу печінку можна давати дітям, починаючи з року.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти. Печінка подрібнити в блендері.
До печінки додати манну крупу.
Потім додати яйце і молоко, сіль, перець. Все ретельно перемішати.
Виливаємо отриману масу у форму для випічки. Ставимо в духовку на 150 градусів на 40 хвилин.
Запіканка готова! До готового блюда можна додати сметану або соус за смаком. Приємного апетиту!