Запіканка-пиріг з печінки

Запіканка-пиріг з печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запіканка з яловичої печінки дуже корисна.

Інгредієнти

Яловича печінка – 300 грам
Молоко – 200 мл
Манна крупа – 3 столові ложки
Яйце – 1 шт
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Запіканка-пиріг з печінки

Яловича печінка це корисний і дієтичний продукт. Пропоную спробувати дуже простий рецепт цієї страви в якому немає нічого зайвого. У такому вигляді яловичу печінку можна давати дітям, починаючи з року.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти. Печінка подрібнити в блендері.

До печінки додати манну крупу.

Потім додати яйце і молоко, сіль, перець. Все ретельно перемішати.

Виливаємо отриману масу у форму для випічки. Ставимо в духовку на 150 градусів на 40 хвилин.

Запіканка готова! До готового блюда можна додати сметану або соус за смаком. Приємного апетиту!