Запіканка з кольорової капусти з помідорами і ковбасками

Запіканка з кольорової капусти з помідорами і ковбасками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Цвітну капусту помити, розібрати на суцвіття і відварити до готовності. Розім’яти в пюре.

2. Помідори помити, обсушити від води і нарізати кільцями.

3. Пармезан натерти на крупній тертці.


4. Коли капуста трохи охолоне додати до неї яйця, посолити. Додати також натертий сир і песто. Добре перемішати.


5. Форму змастити олією. Викласти 1/3 цвітної капусти. Зверху розкласти кільця помідорів. Потім знову шар капусти, шар помідорів. Завершити шаром капусти.

6. Зверху по колу розкласти ковбаски і запекти в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.

7. Виходить дуже ефектне блюдо з кольорової капусти, що нагадує торт.