Запіканка з риби з рисом і горошком

Запіканка з риби з рисом і горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запіканка з риби з рисом – легке блюдо без заморочок.

Покроковий рецепт

Приготувати рисову кашу. Рибне філе порізати на невеликі шматочки. Приготувати суміш з сметани з зеленим горошком, підсолити і дрібно порубати туди зелень. У посуд для запікання викласти шар рисової каші. Полити все сметаною з горошком. Потім викласти шар риби і полити все ще раз сметаною і горошком. Запікати в духовій шафі 20 хвилин.

Поки запікається, збити яйце з молоком і сиром. Полити запіканку з рису і риби і випікати ще 15 хвилин при температурі 170 градусів. Подавати до столу. Приємного апетиту!