В мисочку, придатну для замісу млинцевого тіста, розбиваємо по черзі пару курячих яєць. До них підсипаємо солодкий інгредієнт і солону спецію.
Беремо міксер або віночок, щоб інгредієнти в мисці збити до отримання однорідної суміші. Цукор і сіль повинні розчинитися.
В отриману суміш вливаємо скисле молоко. Перемішуємо.
Просіваємо далі в суміш невеликими частинами борошно, відразу вмішуючи її в рідину.
В процесі маємо густе тісто.
В тісто, вливаємо окріп, доводячи млинцеве тісто до потрібної консистенції.
А ще в тісто відразу вливаємо олію, щоб при смаженні постійно не змащувати сковороду. Ще раз перемішуємо тісто.
Починаємо пекти на розпеченій сковороді млинці заварні млинці на кислому молоці.
Угощаемся на здоров’я!