Зелений соус з горішками

Зелений соус з горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дрібно подрібнити петрушку.

Нарізати тонкою соломкою шпинат.

Нашаткувати кріп.

Подрібнити ножем або молоточком волоські горіхи. Додати до зелені і перемішати.

Нарізати кубиками білу частину зеленої цибулі.

Перемішати інгредієнти в одній ємності, приправити спеціями і меленим перцем.

Влити до зелені і горіхам два види масла. Перемішати, підсолити за смаком. Дати соусу настоятися.

Такий зелений соус ідеально підкреслить смак свинини і курки, підкреслить овочеві салати та грибні закуски. Соусом можна приправити подрібнені овочі, тости або брускетту. Приємного апетиту!