М’який, ситний, корисний супчик для тих, у кого мало часу!
Інгредієнти
брокколі – 250-300 г | |
шпинат – 200 г | |
вершки – 350 мл | |
сир – 100-150 г | |
часник – 1-2 зубчики | |
рослинна олія – 50 мл |
Взимку чогось теплого і затишного хочеться і зовні, і всередині. Особисто мене рятує дуже смачний і нереально простий супчик, який готується не довше двадцяти хвилин! Я розповім, як і з чого приготувати дві порції моєї улюбленої зимової вкусняшки. Майте на увазі, вам потрібно блендер – без нього теж смачно, але не так затишно 🙂
Подавати страву відразу ж після приготування, можна доповнити зернами кунжуту з зеленню або шинкою, нарізаною дрібними кубиками.
Покроковий рецепт
1 КРОК. У невелику каструльку, злегка нагріту на середньому вогні, влийте рослинне масло, повністю покривши дно. Потім додайте брокколі – найбільші суцвіття треба нарізати, щоб обсмажувати все рівномірно і як можна швидше.
2 КРОК. Через 5-7 хвилин періодичного помішування додайте до броколі шпинат дрібно нашатковану. Взимку можна брати заморожену в брикетах.
3 КРОК. Заважайте ще 5 хвилин, а потім додайте вершки.
4 КРОК. Дрібно наріжте сир і всипте в каструлю. Не давайте супу закипіти! Сир повинен бути з яскравим смаком, тому краще брати прикопченый.
5 КРОК. Роздушіть часник в каструльку і посоліть суп. Через 3-5 хвилин зніміть з вогню і перемеліть блендером до повної однорідності.