Зелений суп-пюре з брокколі

Зелений суп-пюре з брокколі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’який, ситний, корисний супчик для тих, у кого мало часу!

Інгредієнти

брокколі – 250-300 г
шпинат – 200 г
вершки – 350 мл
сир – 100-150 г
часник – 1-2 зубчики
рослинна олія – 50 мл

Як приготувати Зелений суп-пюре з брокколі

Взимку чогось теплого і затишного хочеться і зовні, і всередині. Особисто мене рятує дуже смачний і нереально простий супчик, який готується не довше двадцяти хвилин! Я розповім, як і з чого приготувати дві порції моєї улюбленої зимової вкусняшки. Майте на увазі, вам потрібно блендер – без нього теж смачно, але не так затишно 🙂

Подавати страву відразу ж після приготування, можна доповнити зернами кунжуту з зеленню або шинкою, нарізаною дрібними кубиками.

Покроковий рецепт

1 КРОК. У невелику каструльку, злегка нагріту на середньому вогні, влийте рослинне масло, повністю покривши дно. Потім додайте брокколі – найбільші суцвіття треба нарізати, щоб обсмажувати все рівномірно і як можна швидше.

2 КРОК. Через 5-7 хвилин періодичного помішування додайте до броколі шпинат дрібно нашатковану. Взимку можна брати заморожену в брикетах.

3 КРОК. Заважайте ще 5 хвилин, а потім додайте вершки.

4 КРОК. Дрібно наріжте сир і всипте в каструлю. Не давайте супу закипіти! Сир повинен бути з яскравим смаком, тому краще брати прикопченый.

5 КРОК. Роздушіть часник в каструльку і посоліть суп. Через 3-5 хвилин зніміть з вогню і перемеліть блендером до повної однорідності.