Жюльєн з грибами в соусі

Жюльєн з грибами в соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


М’ясо нарізаємо шматочками і обсмажуємо в рослинному маслі. В цей час готуємо гриби чистимо, нарізаємо.

Коли м’ясо злегка підрум’яниться, додаємо цибулю, нарізану кубиками. Обсмажуємо ще кілька хвилин.

До м’яса додаємо гриби. По мірі додавання інгредієнтів, філе вже приготується.

Також додаємо до грибів зелені. Якщо ви не любите, ігноруйте цей крок. Можна на свій смак поекспериментувати з петрушкою або зеленою цибулькою.

Коли всі просмажене, заливаємо м’ясо з грибами вершками, помішуючи. Накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 20 хвилин. Вершки повинні загуснути. В цей час натріть сир на крупній тертці.

Посипте блюдо сиром, накрийте кришкою і дайте йому розплавитися. Вогонь вимкнути через 3 хвилини. Жюльєн з куркою і грибами готовий.