Про те, як приготувати зимовий салат “Олів’є”, знає практично кожна господиня. Поповніть свою кулінарну скарбничку ще одним варіантом з використанням шинки і маринованих огірочків.
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Яйце – 3 шт. | |
Огірки мариновані – 2 шт. | |
Шинка – 250 гр | |
Майонез – 70 гр | |
Зелений горошок – 100 гр консервований | |
Цибуля зелена – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Для приготування зимового салату “Олів’є” слід підготувати інгредієнти за списком. Із запропонованих продуктів відваріть картоплю, моркву, курячі яйця. Інгредієнти для салату будемо подрібнювати, тому підготуйте обробну дошку і гострий ножик. Подробиці реалізації салатного страви – в нижчеподаному рецепті.
Покроковий рецепт
Порядок подрібнення інгредієнтів для зимового салату особливої ролі не грає, давайте почнемо з відварних коренеплодів. Нарізаємо дані продукти на обробній поверхні у формі маленьких кубиків. Нарізку з картоплі і моркви відправляємо в миску.
Слідом очищаємо курячі яйця, рубаємо їх не занадто дрібно. Кубиками подрібнюємо мариновані огірки.
Наступний інгредієнт – шинка. Форма нарізки – також кубики.
Зелений горошок спочатку відкидаємо на друшляк, а потім вже переправляємо в миску до інгредієнтів. Солимо “Олів’є” за смаком інгредієнти салату, заправляємо майонезом або сметаною.
Перемішуємо салат. Викладаємо “Олів’є” в салатник, присипаємо нарізаною зеленою цибулею. Приємного всім апетиту!