Курка виходить дуже смачна і ароматна, а також соковита. Підійде як на обід, так і до святкового столу.
Інгредієнти
Тушка курчати бройлера – 1 шт. | |
Мед – 1 столова ложка | |
Майонез – 3 столові ложки | |
Гірчиця – 3 столові ложки | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Часник – 1 головка | |
Йогурт без добавок – 100 гр. | |
Кориця мелена – 1/4 чайної ложки | |
Імбир сушений мелений – 1 столова ложка | |
Коріандр мелений – 1 чайна ложка | |
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
Чікен масала – 1 чайна ложка | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Каррі – 1 чайна ложка | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Курка запечена цілком у духовці
Сторінка: 1 2