Курка запечена цілком у духовці

Курка запечена цілком у духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курка виходить дуже смачна і ароматна, а також соковита. Підійде як на обід, так і до святкового столу.

Інгредієнти

Тушка курчати бройлера – 1 шт.
Мед – 1 столова ложка
Майонез – 3 столові ложки
Гірчиця – 3 столові ложки
Корінь імбиру – 50 гр.
Часник – 1 головка
Йогурт без добавок – 100 гр.
Кориця мелена – 1/4 чайної ложки
Імбир сушений мелений – 1 столова ложка
Коріандр мелений – 1 чайна ложка
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка
Чікен масала – 1 чайна ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Каррі – 1 чайна ложка
Сіль – за смаком

Як приготувати Курка запечена цілком у духовці