Стейк-гриль з яловичини з травами, запечений у фользі

Яловичі стейки в маринаді — соковите м’ясне блюдо на сковороді-гриль!

Інгредієнти

Яловичина — 400 г
Сіль — за смаком
Сухий часник — за смаком
Кукурудзяна олія — 1 ст. л.
Чебрець — опціонально
Розмарин — опціонально
Чорний мелений перець — за смаком

Як приготувати Стейк-гриль з яловичини з травами, запечений у фользі

Стейки з яловичини з травами – пікантне і соковите м’ясо на грилі. Це варіант приготування дуже ніжного м’яса – без запаху яловичини і жорсткості.

Покроковий рецепт

Промити свіжу яловичину, зачистити від жив і зайвого плівок. Нарізати м’ясо на шматочки, товщиною у два пальці. Натерти яловичі стейки сіллю і перцем, рясно змастити рослинним кукурудзяною олією. Посипати сушеним або свіжим чебрецем, розмарином і часником. Загорнути стейки у фольгу і відправити в холодильник на строк від півгодини до 12 годин.

М’ясо промариновано і готове до смаження. Перш, ніж готувати стейки, потрібно вийняти м’ясо з холодильника заздалегідь, щоб воно нагрілося до кімнатної температури.

Обсмажити м’ясо на сильному вогні по одній хвилині з кожної сторони.

Викласти м’ясо на фольгу, змащену маслом і відправити в розігріту духовку на десять хвилин.

Дати м’ясо відпочити п’ять хвилин під фольгою при кімнатній температурі. Нарізати яловичину на шматочки і подавати до столу з улюбленим соусом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Спагетті з мясним соусом