Одним з таких смачних і простих страв – фарширований перець. На цей раз ми спочатку обсмажуємо перчик, потім фаршируємо м’ясом, рисом і овочами і потім вже тушкуємо з сковороді.
Інгредієнти
болгарський перець – близько 10 штук | |
олія – для смаження | |
Начинка для перцю: | |
м’ясний фарш – 500 гр | |
рис – 3 столові ложки | |
помідори – 2 штуки | |
ріпчаста цибуля – 1 головка | |
морква – 150 гр | |
зубчики часнику – два зубця | |
томатна паста – 1 ложка | |
цукор, сіль, перець – за смаком | |
Для соусу: | |
сметана – 1 столова ложка | |
часник – 1 зубчик | |
томатна паста чи кетчупу – 2-3 столових ложки |