Тушкований перець, фарширований мясом та рисом

Тушкований перець, фарширований мясом і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одним з таких смачних і простих страв – фарширований перець. На цей раз ми спочатку обсмажуємо перчик, потім фаршируємо м’ясом, рисом і овочами і потім вже тушкуємо з сковороді.

Інгредієнти

болгарський перець – близько 10 штук
олія – для смаження
Начинка для перцю:
м’ясний фарш – 500 гр
рис – 3 столові ложки
помідори – 2 штуки
ріпчаста цибуля – 1 головка
морква – 150 гр
зубчики часнику – два зубця
томатна паста – 1 ложка
цукор, сіль, перець – за смаком
Для соусу:
сметана – 1 столова ложка
часник – 1 зубчик
томатна паста чи кетчупу – 2-3 столових ложки

Як приготувати Тушкований перець, фарширований м’ясом та рисом