Картоплини обробити і розрізати навпіл, покласти на тарілку і відправити в мікрохвильову піч для приготування на повній потужності на п’ять хвилин до готовності. Креветки помістити в посуд з водою, поставити в піч на повну потужність для варіння приблизно дві-три хвилини. Далі витягнути, рідина злити, креветкам дати охолонути. Оселедець (я беру готове філе) нарізати на невеликі шматочки, закинути в чашу з креветками. Туди ж додати паростки пшениці.
У охололих половинок картоплин видалити середину, перетворивши їх на тарілочки. Далі ці серединки нарізати дрібно. Закинути порізану картоплю в раннє приготовану суміш, підсолити, поперчити, заправити 1 ложкою майонезу і все перемішати.
У кожну половинку картоплини вмістити отриману масу. Подавати на стіл, прикрасивши перед подачею наявної зеленню.