Ароматна тушка курки, запечена в духовці

Ароматна тушка курки, запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я люблю готувати цілу курку: це набагато дешевше, ніж купувати окремі частини. І це так просто і легко. В основному… потрібна птах і прянощі. Курку можна приготувати по-різному: по-французьки, марокканським способом, середземноморським, іспанською… Фаршировану чи ні; з овочами і без; з соусом або в маринаді.

Якщо ви правильно приготуєте курку по цьому рецепту, то отримаєте чудове, соковите м’ясо з рум’яною хрусткою скоринкою скоринкою!

Час готування курки залежить від розміру. 1 кілограм птиці запікається близько 1 години.

Покроковий рецепт