Ароматний картопляний суп зі свинячими реберцями

Ароматний картопляний суп зі свинячими реберцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промиваємо картопляні бульби від забруднень під холодною водою. Потім зручним для вас способом очищаємо: овочечисткою або звичайним ножем. Очищені картоплини перекладаємо для нарізки на обробну поверхню. Картоплю нарізаємо великими частинами-кубиками. Нарізку з картоплі перекладаємо в м’ясний бульйон.

Далі очищаємо моркву і цибулину. Подрібнюємо моркву з допомогою середньої терки. Цибулю для супу наріжемо дрібними шматочками. Інгредієнти подрібнені перекладаємо в суп і продовжуємо варити до готовності всіх інгредієнтів.

Наприкінці варіння доповнюємо смак супу спеціями, можна, наприклад, додати меленого перчика. Якщо є необхідність, присолите картопляний суп.

Смакові якості пропонуємо урізноманітнити перед подачею подрібненим свіжим кропом.

Апетитний домашній суп з картоплею і свинячими реберцями готовий! Приємною всім трапези!