Приготуємо тісто для млинців. Для цього борошно насипати в миску, додаємо яйця, сіль, цукор, помішуючи, додаємо молоко, рослинна олія, коли тісто вийшло консистенцією схожа на рідку сметану, вводимо тісто соду з додаванням оцту.
Приступаємо до приготування начинки. Куряче м’ясо необхідно відварити до готовності. В цей час дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Готове м’ясо подрібнюємо на м’ясорубці і отриманий фарш додаємо до цибулі. Добре перемішуємо, солимо, перчимо, за смаком додаємо зелень.
Випікаємо млинці, попередньо змастивши маслом сковороду.
Даємо млинців охолонути і загортаємо в них готову м’ясну начинку. Смачні фаршировані млинці готові.