Ажурні млинці фаршировані мясною начинкою

Ажурні млинці фаршировані мясною начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Приготуємо тісто для млинців. Для цього борошно насипати в миску, додаємо яйця, сіль, цукор, помішуючи, додаємо молоко, рослинна олія, коли тісто вийшло консистенцією схожа на рідку сметану, вводимо тісто соду з додаванням оцту.

Приступаємо до приготування начинки. Куряче м’ясо необхідно відварити до готовності. В цей час дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.


Готове м’ясо подрібнюємо на м’ясорубці і отриманий фарш додаємо до цибулі. Добре перемішуємо, солимо, перчимо, за смаком додаємо зелень.


Випікаємо млинці, попередньо змастивши маслом сковороду.


Даємо млинців охолонути і загортаємо в них готову м’ясну начинку. Смачні фаршировані млинці готові.