Баклажани смажені під «гриби»

Баклажани смажені під «гриби» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прийшла довгоочікувана осінь. В цей час року овочі стають більш доступними, і одним з улюбленців багатьох господинь є баклажан.

Інгредієнти

баклажани – 5 шт
яйця – 3 шт
цибуля – 3 – 4 шт
майонез – 3 – 4 ст. ложки
грибна приправа – 2 ч. ложки
рослинна олія – 50 мл

Як приготувати Баклажани смажені під «гриби»

Про те наскільки баклажан корисний для організму, все сказано до нас – ми просто приготуємо з нього смачну закуску. Якщо не знати з чого приготовано блюдо, практично неможливо визначити, що це обманка. Для цього ми вибираємо молоді, недостиглі плоди.

Покроковий рецепт

1. Нам знадобиться: 5 невеликих «синеньких», 3 яйця, 3 – 4 цибулини шалот(у простолюдді кущівка) середнього розміру, майонез (можна низькокалорійний), грибна сипка приправа або кубики, рослинна олія.

Баклажани очищаємо від шкірки і ріжемо спочатку вздовж на 3 пластини

3. Потім пластини нарізаємо на невеликі брусочки довгасті

4. Збиваємо яйця, заливаємо ними «сині», не перемішуємо, ставимо в холодильник на 2 -3 години.

5. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла. Додаємо баклажанно – яєчну суміш і обсмажуємо її протягом 10 хвилин, не забуваючи час від часу перемішувати

6. Посипаємо наші « гриби» приправою і додаємо 3 – 4 столові ложки майонезу. Смажимо ще 5 хвилин. Важливо не перепечеться, інакше вони «разлезутся».

Все, страва готова. Даємо йому трохи охолонути і можна приступати до дегустації