Башкирська элеш з куркою і овочами

Башкирська элеш з куркою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У холодну воду опускаємо половину курки і очищену середнього розміру головку цибулі, варимо 1ч. 45 хвилин приблизно, дивимося по готовності м’яса, якщо можна відокремити від кісток, значить досить.

Поки вариться курка, очищаємо і моєму кілька картоплин і моркву, капусту, ріжемо великими шматками.

Дістаємо м’ясо з бульйону і опускаємо туди овочі. Варимо до готовності, перевіряємо, протикаючи виделкою.

Дістаємо овочі з бульйону.

Цибуля зелена дрібно шаткуємо, і посипаємо укладені м’ясо і овочі в піалу з бульйоном. Прикрашаємо гілочками кропу і петрушки. Страва готова!