Борщ-борщ з яловичиною

Борщ-борщ з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Ставимо каструлю з водою на плиту, доводимо до кипіння. Готуємо м’ясо, розморожуємо при необхідності, ріжемо на шматки потрібного розміру. Спускаємо м’ясо у киплячу воду, солимо за смаком, знімаємо піну і варимо на середньому вогні годину.




За цей час необхідно підготувати овочі. Буряк, моркву та цибулю чистимо, овочі натираємо на тертці, цибулю нарізаємо на шматочки. Чистимо і ріжемо картоплю.




Ставимо на плиту сковорідку, наливаємо олію. Обсмажуємо овочі, спочатку викладаємо цибулю, далі до нього додаємо буряк з морквою, тушкуємо п’ять хвилин. Додаємо томатну пасту, перець, приправи за смаком, добре перемішуємо і тушкуємо ще три хвилини.

Через годину варіння м’яса спускаємо картоплю і варимо до готовності.




Далі в суп відправляємо піджарку і додаємо нарізану свіжу або суху зелень. Закриваємо кришкою і даємо кипіти ще п’ять хвилин. Борщ готовий, подавати в гарячому вигляді зі сметаною або майонезом. Приємного апетиту!