Борщ на курячому бульйоні

Борщ на бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо овочі. Картоплю очистимо, наріжемо рівними кубиками.

Цибулю і моркву очистимо. Цибулю дрібно нашинкуем, а морква натремо на дрібній тертці. Буряк очистимо, натремо на середній тертці.

Доведемо бульйон до кипіння, посолити, поперчити і саме час відправляти картоплю.

Готуємо зажарку. Зажарка готується одночасно з картоплею. Сковороду змащуємо оливковою олією, з допомогою кулінарної кисті. Кладемо цибулю і моркву. Обсмажуємо до золотавої скоринки. Додаємо буряк і трохи обсмажуємо, буквально 5-7 хвилин.

Томатну пасту кладемо в зажарку. Додаємо 200 мл бульйону і перемішуємо цибулю, моркву, буряк і щіпку кропу. Закриваємо щільно кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо близько 20 хвилин.

Після того, як картопля зварився, овочі гарненько протушились, саме час об’єднати складові нашого і борщів зелених.


Всі інгредієнти разом і підійшов час капусти. Капусту для борщів я готую влітку, попередньо закупоривши в банках з томатною пастою. Порада: даний спосіб полегшить процес приготування страв з капустою в зимовий період. Після закипання і борщів зелених додаємо три повні ложки капусти, доводжу до кипіння і вимикаю готовий борщ.


Дане блюдо необхідно подавати гарячим, в поєднанні зелені і сметани. Незважаючи на те, що змусити дітей з’їсти рідке блюдо, як правило, величезна проблема, але цей гарячий борщ мій карапуз уплітає за обидві щоки. Харчуйтеся смачно і правильно, готуйте з любов’ю для себе і своїх близьких!