Борщ зі свининою і відварений буряком

Борщ зі свининою і відварений буряком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Білокачанну капусту для борщу нашинкуем. Капустяну нарізку відправляємо в м’ясний бульйон.

Картоплини промиваємо під проточною водою, очищаємо, нарізаємо великими частками. Викладаємо картоплю в каструлю до капусти. Продовжуємо варити інгредієнти разом.

Очищаємо для борщу моркву і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо інгредієнти. Перекладаємо овочеву нарізку в каструлю. Продовжуємо варіння.

В кінці приготування борщу викладаємо в суп натерту варену буряк. Щоб колір не «загубився», додаємо в борщ столову ложку столового оцту.

Охолоджену свинину знімаємо з кістки, нарізаємо. М’ясну нарізку відправляємо в борщ. Підсипаємо своїх улюблених спецій, за необхідності досолює.

Розливаємо суп в тарілки, подаємо зі сметаною або майонезом. Приємного апетиту!