Білокачанну капусту для борщу нашинкуем. Капустяну нарізку відправляємо в м’ясний бульйон.
Картоплини промиваємо під проточною водою, очищаємо, нарізаємо великими частками. Викладаємо картоплю в каструлю до капусти. Продовжуємо варити інгредієнти разом.
Очищаємо для борщу моркву і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо інгредієнти. Перекладаємо овочеву нарізку в каструлю. Продовжуємо варіння.
В кінці приготування борщу викладаємо в суп натерту варену буряк. Щоб колір не «загубився», додаємо в борщ столову ложку столового оцту.
Охолоджену свинину знімаємо з кістки, нарізаємо. М’ясну нарізку відправляємо в борщ. Підсипаємо своїх улюблених спецій, за необхідності досолює.
Розливаємо суп в тарілки, подаємо зі сметаною або майонезом. Приємного апетиту!