Черепашки (конкильони), фаршировані курячим фаршем

Черепашки (конкильони), фаршировані курячим фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Багато хто в розпал літа мріє про море, а хтось вже нестерпно нудьгує по морю. Хтось переглядає старі фотографії в купальнику неподалік від пляжу або плескаючись у теплих і приємних хвилях, а кому-то досі сниться запах піску. А у кого-то ще все попереду…

Якщо річний відпустка закінчилася, а ще так хочеться трохи атмосфери відпочинку, допомогти може дуже смачне і апетитне блюдо. За формою делікатес нагадує морські черепашки, а за смаком – легку закуску.

Інгредієнт, який входить до складу начинки дуже складно вгадати, так як він став дуже легким і повітряним. Можна починати готувати?

Покроковий рецепт