В першу чергу ми наливаємо в каструлю воду і ставимо на плиту для того, щоб запарити виноградні листя, після цього ми дістаємо листочки і залишаємо остигати поки будемо готувати фарш.
Далі режим цибулю, половину свіжого цибулі додаємо у фарш.
Іншу частину смажимо на сковорідці з олією і залишаємо остигати.
У фарш додаємо помитий рис, зелень, базилік і м’яту і спеції.
Викладаємо нашу зажарку і замішуємо фарш до однорідності.
Тепер можна приступати до формування голубців, викладаємо шарами в каструлю, наливаємо склянку води солимо і кладемо шматочок вершкового масла, зверху потрібно покласти блюдечко для того щоб голубці не відкрилися при варінні. Варити на повільному вогні 25 хвилин