Домашня шаурма з сосисками і пекінською капустою

Домашня шаурма з сосисками і пекінською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Лаваш змастити кетчупом по всій ширині. Якщо лаваш досить щільні (як у мене), то дати йому трохи ввібрати соус. Тоді він буде добре скручуватися і не рватися.


2. Маринований огірок нарізати кільцями. Сир натерти на тертці.

3. Сосиски звільнити від обгортки, якщо вона є. Можна використовувати сардельки, але тоді їх потрібно розрізати навпіл.

4. Пекінську капусту тонко нашаткувати.


5. З одного краю лаваша викласти пекінську капусту гіркою. На неї покласти кільця огірка.

6. Потім викласти сосиски. Кількість сосисок зазначено для довідки. В мене сосиски були маленькі, тому на два лаваша пішло 10 штук. Якщо у вас стандартні, то їх потрібно десь 4 штуки на 2 лаваша.

7. Посипати зверху сиром і поставити на дві хвилини в мікрохвильову піч, щоб всі інгредієнти прогрілися і сир встиг розтанути.


8. Ось така гарна домашня шаурма у нас вийшла. У мене був зеленого кольору лаваш (тісто зі шпинатом), так виглядає взагалі круто! Думаю, дітям обов’язково сподобається!