Дорадо, фарширована шпинатом і сиром філадельфія

Дорадо, фарширована шпинатом і сиром філадельфія – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт святкової страви з риби з шпинатом і ніжним сиром філадельфія. Розумію, кожен день таке готувати набридне (я про патрання риби), а ось на свято, раджу здивувати своїх домочадців. На виході, дуже цікава подача, до того ж дуже смачно!

За основу, як риби я беру дорадо, в ній найменша кількість кісточок, так і м’ясо щільне біле, смачне. Нафарширувати рибу можна чим завгодно (на сайті є інші рецепти фарширований риби). Сьогодні я запропоную вам шпинат, перепелині яйця (перепелині яйця можна замінити і на 1 куряче яйце) і сир філадельфія. Виходить якесь суфле в рибі. Загалом, пробуйте! З нетерпінням чекаю ваших відгуків та коментарів, може бути рад у полегшенні процесу приготування даної страви.
Кількість інгредієнтів не вказано на 2 порції.
Процес приготування показаний на 1 порції.

Покроковий рецепт