Дорадо, фарширована шпинатом і сиром філадельфія

Дорадо, фарширована шпинатом і сиром філадельфія – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти…

Рибу очистити від луски (не потрошити). Обрізати хвіст, зрізати стирчать плавці. По хребту гострим ножем зробити глибокий надріз.

Перевернути рибу, зробити такий же надріз з іншого боку хребта.

Вирізати хребет за допомогою кулінарних ножиць, видалити потрухи і хребет риби. Ретельно вимити зовні і всередині.

У невеликій чашці змішати 3 столові ложки розмороженого шпинату, 4 перепелиних яйця, 3 столові ложки сиру філадельфія. Суміш посолити за смаком, за бажанням поперчити, добре перемішати. (Начинка вийде рідкуватий, але не хвилюйтеся, після запікання вона застигне).

Дорадо посолити з усіх боків і всередині. Загорніть рибу у фольгу (фольгу попередньо змастити рослинним маслом, щоб риба, згодом, легко витягати), сформувавши «човник». Рибу всередині натерти прованськими травами.

Вилити Начинку в рибну «човник». Запікати рибу в духовці на середньому рівні при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.

Можна подавати дорадо прямо у фользі. А можна фольгу зняти і рибу викласти на тарілку. Виходить ось така красива рибка з ніжним суфле зі шпинату.

Порада: це блюдо можна приготувати заздалегідь. Розпотрошити рибу, загорнути її у фольгу, приготувати начинку. Вже безпосередньо перед приходом гостей наповнити рибу начинкою і запекти в духовці. Страва буде свіжим і гарячим.
Приємного апетиту!