Дріжджовий пиріг з варенням

Дріжджовий пиріг з варенням – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Все просто до неподобства. Розморожуємо дріжджове тісто. Зазвичай в упаковці 2 пласта. Тому, розкачуємо поки один пласт. Викладаємо її на деко, застелений пергаментним папером.

Вымазываем його весь варенням. У мене було заморожене пюре чорної смородини без цукру (залишилося з НЗ запасів, робила дитині для додавання в каші). Тому я її ще присипаючи зверху цукром.

Розкачуємо другий пласт. Нарізаємо його на смужки. І викладаємо на пиріг по діагоналі.

Якщо залишилися якісь шматочки від тіста, вирізаємо будь-які фігурки, в моєму випадку квіточки.

Прикрашаємо пиріг. Ось що виходить.

Запікаємо в розігрітій духовці до 180 С 10-15 хвилин. Як тільки пиріг зі смородиною зарум’яниться, виймайте!

Поки сім’я вечеряє, він вже спечеться, і …подавайте до столу з запалі з жару з чаєм! Приємного апетиту!