Економний суп з локшини швидкого приготування

Економний суп з локшини швидкого приготування – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти. Ставимо середню каструлю з водою на вогонь.

Чистимо, миємо картоплю. Ріжемо маленькими кубиками (швидше приготується).

Солимо воду. Кидаємо варитися картоплю.


Тим часом чистимо моркву і цибулю. Морква ріжемо соломкою (або трьом на крупній тертці). Цибулю ріжемо дрібно.

На розігріту сковороду наливаємо олію, кидаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Дрібно ріжемо готову (можна і сиру) курку, кидаємо до цибулі і моркви на 5-10 хвилин на маленькому вогні.


Кидаємо засмажку з м’ясом у киплячу воду кидаємо лавровий лист, томатну пасту. Туди ж кидаємо упаковку локшини швидкого приготування (мівіна, ролтон, доширак і т. д.)
Вимикаємо суп-локшина сама приготується в окропі. За бажанням додаємо зелень.