Енчіладас з куркою і зеленим горошком

Енчіладас з куркою і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дрібно нарізати помідор, цибуля, часник, кріп.

Дрібними кубиками нарізати авокадо.

Натерти на крупній тертці сир. Відкласти в сторону.

Обсмажити на невеликому вогні на сковороді з високим бортиком цибулю з часником. Потім додати помідор і половину авокадо. Гасити. 5 хвилин. В 100 мл води (у великій гуртку) розчинити 3-5 ст. л. гострого кетчупу (я брала сацебелі від «балтімор»). Перемішати. І цю суміш вилити в сковороду з помідорами. Дати закипіти, згасити ще 5 хвилин. Вийшов соус.

Відварене куряче філе нарізати середніми кубиками. До м’яса додати зелений горошок, спеції, сіль і перемішати. Це буде начинка.

Розстелити корж. Викласти курячу суміш на край. Скачати все в рулет. Щоб горошок не висипався, постарайтеся по краях начинки покласти шматочки м’яса.

Тепер на дно жароміцної посуду вилити половину приготованого вище томатного соусу. Викласти на нього рулети швом вниз.

Зверху полити половиною соусу.

Присипати залишилися авокадо і зеленню.

Зверху посипати сиром. Закрити кришкою або загорнути верх фольгою.

Запікати рулети в розігрітій духовці при температурі 200 С 30 хвилин.

Приємного апетиту!