Кабачки з курячим фаршем в духовці – проста і смачна закуска з мінімуму інгредієнтів!
Інгредієнти
Рослинне масло – опціонально | |
Сіль – за смаком | |
Кабачки – 400 г | |
Курячий фарш – 200 г | |
Цибуля – 1 шт. | |
Паприка – 1 ч. л. | |
Сухий часник – щіпка | |
Зерна пажитника – щіпка | |
Сметана – 3 ст. л. |
Кабачкові “човники” з курячим фаршем – смачна і корисна закуска на швидку руку. Таке блюдо відмінно підійде для дієтичного вечері, який легко приготувати за півгодини. Перевага закуски в тому, що можна експериментувати зі спеціями, соусами і видами м’яса. Закуска відмінно підійде для обіднього меню, а також – добре урізноманітнює святкове меню.
Покроковий рецепт
Прогріти спеції з маслом на сковороді.
Дрібно подрібнити зелений або білий лук – за смаком.
Прибрати серединки з кабачком з допомогою ложки або ножа. Подрібнити серединки овоча соломкою і додати в сковорідку до цибулі і спецій.
Всипати курячий фарш. Перемішати інгредієнти і обсмажити до напівготовності.
Додати сметану і готувати до загустіння.
Наповнити начинкою з курячого фаршу “човники” з кабачків. Відправити гарячу закуску в духову шафу. Готувати до м’якості кабачка.
Ароматні дієтичне кабачки готові!
Подавати закуску теплою до столу – разом з часниковим соусом. Приємного апетиту!