Часто нам здається, що їжа зі складною назвою вибаглива в приготуванні. Рецепт італійських фаршированих макаронів не тільки легкий у виконанні, але і аппетитен!
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти для приготування…
Чистимо цибулину, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.
На окремій сковороді тушкуємо фарш на середньому вогні, выпариваем з нього всю воду.
Ріжемо моцарелу середніми кубиками, змішуємо з фаршем і цибулею.
Даємо сиру розплавитися.
Ставимо воду для маникотти, доводимо її до кипіння, варимо маникотти 7-9 хвилин. Потрібно, щоб макарони стали м’якшими, але зберегли форму і не розварилися, так як ми їх будемо фарширувати і ставити нудитися в томатному соусі в духовку.
Змащуємо форму маслом, кладемо в неї фаршировані маникотти.
Поливаємо макарони соусом, зверху додаємо тертий сир.
Розігріваємо духовку до 195 градусів. Залишаємо макарони нудитися в соусі на 30 хвилин.
Маникотти готові! Бон Апетит!