Фарширований міні болгарський перець

Фарширований міні болгарський перець – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Спочатку миємо всі овочі під проточною водою. Далі готуємо фарш або використовуємо вже готовий. Фарш може бути абсолютно будь-який, з птиці, із свинини, яловичини або суміші різних фаршів. Покладайтеся на свої смакові уподобання.



Фарш кладемо в глибоку посуд, додаємо до нього дрібно нашатковані пів цибулини. Перемішуємо суміш. На розігріту сковороду з олією викладаємо весь фарш і обсмажуємо м’ясо до напівготовності приблизно 6 хв.



В цей час готуємо рис. Васыпаем його в сито і промиваємо під проточною водою. Таким чином позбавляємося від зайвого крохмалю. При цьому начинка вийде розсипчастим. Додаємо рис до смаженій фаршу, перемішуємо все і обсмажуємо 2 хв без додавання води. Обов’язково зараз солимо й додаємо спеції. Рисово-м’ясна начинка вийде майже сирий. Так і должо бути.






Тепер переходимо до заготовок перчиком.Від кожного з них відрізаємо верхню частину, дістаємо насіння і позбавляємося від перегородок. Для того , щоб кожен овоч зручно стояв в каструлі обрізаємо нижній гострий хвостик. Ось і все готово.




Залишилося додати всередину кожної заготовки фарш, накрити кожен перчик капелюшком.Не потрібно сильно притискати начинку. Для того, щоб вона приготувалася рівномірно, потрібно проколоти кожен перець в 2х-3х місцях зубочисткою. Доливаємо 100 мл води і ставимо кострюлю на плиту. Накриваємо кришкою.





Останнім кроком готуємо томатний соус. Подрібнену цибулю, моркву, болгарський перець і томати обсмажуємо на суміші вершкового і рослинного масла 3 хв, додаємо томатну пасту і тушкуємо 5 хв, додавши 50 мл води. Цією сумішшю поливаємо зверху фарширований перець і готуємо ще близько 15 хв.

Фарширований перець готовий. Подаємо на великому блюді або порційно.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!