Філе курки з яблуками, тушковане в яблучному сидр і сметані

Філе курки з яблуками, тушковане в яблучному сидр і сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочеться чогось новенького, а на розум нічого не приходить? Нічого страшного! Навіть куряче філе, яке зараз зустрічається практично в будь-яких стравах, може дивувати гурманів все більше і більше. Ось тільки курочку потрібно довести до певного алкогольного градуси.

До неї додаються ще яблучка в карамельної скоринки. Можна тільки уявити, які аромат і смак від цього блюда… І з цієї причини воно швидко підкорює людські серця, думки і шлунки.

Варто відзначити, що рецептура, описана тут є стандартним варіантом. При бажанні деякі інгредієнти можна міняти на схожі, але зовсім інші. До нього можна подавати хрусткі хлібці або тости. Від цього просто літати хочеться!

Час приготування філе курки з яблуками – один годину
Мінімальна кількість виходять порцій – 4.

Покроковий рецепт