Філе курки, запечена під соусом теріякі

Філе курки, запечена під соусом теріякі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відомий всім гурманам соус теріякі» прийшов у світ з далекої Країни Висхідного Сонця – Японії. Це слово має своє власне значення – «блискуче, запаморочливе виконання». Не дивно, що цей соус цінується у всьому світі. Він підходить до будь-яких рибних і м’ясних страв. До речі, щодо того, чому його назва перекладається саме таким чином. Справа в тому, що будь-яку страву, оброблене теріякі, починає блищати і іскритися особливою оболонкою.

Радує те, «Теріякі» продається в будь-якому магазині і супермаркеті. Тому виконання цього рецепту не складе ніякої праці.

Час приготування філе курки з теріякі – 50 хвилин.
Мінімальна кількість порцій виходять порції – 4.

Покроковий рецепт