Фрікасе з курки

Фрікасе з курки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фрікасе – старовинна страва родом з Франції. В буквальному перекладі воно означає вершкове рагу з курки і білого соусу за смаком. У фрікасе додають овочі, гриби, нарізаний картопля і зелень. Смак такого страви дуже ніжний – курка і грибочки насичуються ароматами і смаками сметани і вершкового масла, чебрець і базилік додають страві аромату і незвичайного пряного смаку. Всі компоненти страви відмінно поєднуються і створюють ароматний тандем грибочків, курки, цибулі, перцю і сметанного соусу. Таке блюдо легке і відмінно поєднується з картоплею. Лісові гриби в такому блюді набагато пахучіше і надають фрікасе особливий пікантний смак… Спробуйте різні поєднання фрікасе і знайдіть свій улюблений варіант цього французького рагу.

Покроковий рецепт