Фруктовий салат-асорті

Фруктовий салат-асорті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат-асорті корисний, може використовуватися в якості перекусу.

Інгредієнти

Диня – 100 г
Персик – 100 г
Яблуко – 100 г
Виноград без кісточок – 100 г
Йогурт – 200 г

Як приготувати Фруктовий салат-асорті

Сезонний салат, в який можна додавати будь-які ягоди або фрукти, наявні в будинку. Класичне поєднання кислих і солодких ягід і фруктів з йогуртом в салаті не залишать байдужим нікого. Пропорції можуть бути будь-якими.
Салат-асорті корисний, може використовуватися в якості перекусу.

Покроковий рецепт


Диню нарізати скибочками.


Персик і яблуко довільно.

Виноград залишити цілою.

Заправити йогуртом, перемішати.