Салат-асорті корисний, може використовуватися в якості перекусу.
Інгредієнти
Диня – 100 г | |
Персик – 100 г | |
Яблуко – 100 г | |
Виноград без кісточок – 100 г | |
Йогурт – 200 г |
Як приготувати Фруктовий салат-асорті
Сезонний салат, в який можна додавати будь-які ягоди або фрукти, наявні в будинку. Класичне поєднання кислих і солодких ягід і фруктів з йогуртом в салаті не залишать байдужим нікого. Пропорції можуть бути будь-якими.
Салат-асорті корисний, може використовуватися в якості перекусу.
Покроковий рецепт
Диню нарізати скибочками.
Персик і яблуко довільно.
Виноград залишити цілою.
Заправити йогуртом, перемішати.