Продукти
Куряче філе порізати на шматочки, залити соєвим соусом і залишити маринуватися на 30 хвилин.
Морква ріжемо соломкою
Болгарський перець теж ріжемо соломкою
Цибулю нарізаємо півкільцями
Замочуємо фунчозу холодною водою, щоб вона стала еластичною, хвилин на 5-7
Замариноване куряче філе викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо з двох сторін по 2 хвилини, посипаємо приправами для вока, якщо є, або звичайною сіллю
До курячого філе додаємо нарізані овочі і продовжуємо обсмажувати, постійно помішуючи
Воду з локшини зливаємо, заливаємо на 2 хвилини окропом, слив окріп додаємо локшину на сковорідку до курки і овочів, помішуємо
Не перестаючи помішувати, додаємо соєвий соус, і обсмажуємо все, поки зайва волога не випарується
Наша страва готова! Приємного апетиту!