.

Інгредієнти
| Гарбуз – 2 шт. | |
| Рослинне масло – 2 стл. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 велика головка | |
| Білі гриби – 250 г | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Соєвий соус – 2 ст. л. | |
| Ковбаски – 100 г у/до ковбаски, дрібно порізаної | |
| Рис – 1 склянка (відвареного довгозернистого) | |
| Волоські горіхи – 50 г (дрібно нарізаних) | |
| Журавлина – 1/2 склянки (сушеної) | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Зелень – 1/2 чашки змішаної зелені (петрушка, шавлія, розмарину) | |
| Паприка – для прикраси (за бажанням) |
Як приготувати Гарбуз, фарширована грибами і рисом
Сторінка: 1 2
